texture flower
hero shop

Bezoeken

Kom onze nieuwe brouwerij bezoeken en maak kennis met de verschillende productiefasen van de Lupulus-bieren. Je wordt ondergedompeld in het hart van onze ultramoderne installaties, perfect geïntegreerd in een typisch 19de-eeuwse Ardense boerderij.

 

 

 

 

 

Rondleiding

Wat is er beter om meer te weten te komen over Lupulus dan een bezoek aan de brouwerij?

Gelieve alleen personen ouder dan 16 jaar in te schrijven voor de rondleiding. Indien er personen jonger dan 16 jaar aanwezig zijn, gelieve ons vooraf te contacteren via e-mail op [email protected]

 

Bezoekers dienen 10 minuten voor de geplande rondleiding aan te komen en zich te melden bij de winkel.

 

Huisdieren zijn niet toegestaan in de brouwerij.

 

De rondleidingen starten op de parkeerplaats aan het standbeeld van de wolf. (Niet op de parkeerplaats van het restaurant)

 

Voor tweetalige rondleidingen of andere verzoeken (privégroepen, meer dan 10 personen, enz.), gelieve contact met ons op te nemen via  [email protected]

 

Voor reserveringen in de Lupulus bar tegelijkertijd: [email protected]

photo
texture fond texte
Geen beschikbare plaatsen? Is uw groep groter dan 10 personen? Geen beschikbare rondleiding op het gewenste tijdstip? Op zoek naar een cadeaubon voor een rondleiding? Technische problemen met online reserveringen? Andere vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen: [email protected]
photo

De prijzen

Duur bezoek: +-40 minuten
Prijs per persoon: €13

 

Het bezoek omvat: een rondleiding en een bedankje om mee te nemen. Geannuleerde plaatsen kunnen worden terugbetaald als de annulatie ten minste 48 uur van tevoren wordt aangevraagd. Je kunt je reservering wijzigen via de bevestigingsmail die je ontvangt of per e-mail via [email protected].

Reservering

De kalender hieronder zal de beschikbare tijden tonen om ons te bezoeken. Kies uw gewenste taal, geef het aantal personen aan en selecteer het moment van uw bezoek door op 'reserveren' te klikken. Turn on screen reader support To enable screen reader support, press ⌘+Option+Z To learn about keyboard shortcuts, press ⌘slash
texture fond texte
Wenst u meer informatie?
Contact

Wat te doen in Gouvy ?

Naast een bezoek aan de brouwerij Lupulus en een lekkere maaltijd in onze bar, biedt de streek van Gouvy tal van ongewone activiteiten! Dit zijn slechts enkele van de activiteiten die ons team heeft uitgekozen om uw dag goed te laten verlopen… Gewoon Fabulus.

Activiteit
Blotevoetenpad

La Ferme de la Planche nodigt je uit voor een unieke 2km ervaring! 7 minuten met de auto van de Lupulus-brouwerij.

Activiteit
Lokale wandelingen

Een wandeling van 12 km die het station van Gouvy met de brouwerij verbindt via bospaden en velden. Bij de Dienst voor Toerisme van Gouvy.

Activiteit
Alpaca's

Ontdek de wereld van alpaca's en het ambacht van spinnen door middel van unieke activiteiten. Op 8 minuten rijden van Brouwerij Lupulus.

texture

Lupulus Shop

In de Lupulus Shop vindt je een hele reeks artikelen met het logo van Lupulus: glazen, bieren, goodies, enz.

Openingstijden

Woensdag tot en met zondag: 10:00 – 18:00 uur

Geopend elke dag tijdens schoolvakanties.

Eshop

Op zoek naar een Lupulus of accessoires van het merk Lupulus? Bekijk onze e-shop!

Ontdek
wood