Lupulus Koffer 4 couleurs

Technisch fiche Alcohol 4,2% - 8,5% Vol Zachtheid
Bitterheid
Beschrijving

Een doos bestaande uit 4 flessen van 33cl: de Blanche, de Hopera, de Fructus, de Organicus, samen met twee glazen van 15cl.

 

Lupulus Organicus – Ongefilterd artisanaal bier, met hergisting op fles. Zeer heldere kleur, lichtjes gesluierd. De aroma’s van citrus zijn dominant. Florale toetsen met een aangename bitterheid op het einde. Bio-gecertificeerd. Gebrouwen met Belgische Cascade hop.

 

Lupulus Hopera – Ongefilterd artisanaal bier, met hergisting op fles. Koperen kleur, met een duidelijke carbonisatie. Aroma’s van exotisch fruit. Brede aromatische ervaring, door het gebruik van verscheidene hopsoorten. Gedryhopt.

 

Lupulus Blanche – Ongefilterd artisanaal bier, met hergisting op fles. Lichte kleur, redelijk troebel. Aroma’s van citrus en coriander. Lichte en verfrissende doordrinker.

 

Lupulus Fructus – Ongefilterd artisanaal bier op basis van kersen-en frambozensap. Een rood opaalachtige kleur met een magnifieke rosé getinte schuimkraag. Subtiele balans tussen het zoete en het zure. Licht en verfrissend bier.

wood